FÖRETAG | PROJEKT

  
  
 
  Kontakt
  Kundservice
  Om Matting
  Referenser
 
  Arbetsplatsmattor
  Entrémattor
  
  Matting Effektiv Jaguar
  
  Combi Premier ECO
  
  Combi Rullvara ECO
  
  Combi Tile
  
  Classic Print
  
  Ramar och ramper
  Entrésystem Aluminium
  Skrapgaller
  Taktila Ledstråk
  Agilitymattor
 
 
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
   
 
Entrémattor - mattor för alla miljöer 

Till alla entrémattor 

  Entrén ger det första viktiga intrycket 

Den skall se snygg och fräsch ut i många år. Alla våra mattor håller samma höga kvalitet, de är utvecklade för att klara vårt tuffa nordiska klimat. Slitaget på mattan beror förstås på miljö och trafikbelastning, därför erbjuder vi flera olika alternativ för att kunna tillgodose alla behov. Garanti är en självklarhet. Lika viktigt som att produkterna fungerar, är att de är lätta att sköta och underhålla. Våra mattor är enkla att rulla undan vid rengöring. De tål högtryckstvätt och de vanligaste rengöringsmedel. 

80% av all smuts som förs in i en byggnad kommer in via våra fötter  

Det ser snart ofräscht ut, inte bara i entrén utan i hela byggnaden. För att förhindra smutsen att spridas installeras en effektiv smutskontroll redan vid ytterdörren. Det mest optimala är en entrélösning i tre zoner; skrapmatta, kombinationsmatta och att avsluta med en torkmatta som suger upp den sista vätan. Men ibland finns det inte plats för att bygga en entré i två eller tre steg. Då rekommenderar vi en kombinationsmatta som klarar att både skrapa av grov smuts och torka upp väta. 

Ladda ner eller beställ våra kataloger för mer info:
Till våra kataloger och broschyrer 


 

 

 Matting Effektiv Jaguar är en slitstark skarpmatta som tål tuffa entréer med hög trafik.
 
 

 Combi Premier ECO är en kombinationsmatta som både skrapar av smuts och suger upp väta. Tillverkad av återvunnet material.
 
 

 Combi Rullvara ECO har samma egenskaper som Combi Premier men kommer som rullvara istället, vilket gör den lämplig som t. ex. gångmatta.
 
 

 Combi Tile är en byggbar kombinationsmatta i en något tjockare kvalité än våra andra kombinationsmattor.
 
 

 Classic Print är en tvättbar torkmatta som du själv bestämmer utseendet på. Passar bra för logotyper eller illustrationer.
 
 

 Ingjutningsramar och ramper för våra entrémattor.