FÖRETAG | PROJEKT

  
  
 
  Kontakt
  Kundservice
  Om Matting
  Referenser
 
  Arbetsplatsmattor
  Entrémattor
  Entrésystem Aluminium
  Skrapgaller
  Taktila Ledstråk
  Agilitymattor
 
 
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
   
 
StandUp
  Du behöver inte välja mellan att ha joggingskor eller att få ont i fötterna när du står upp på jobbet! StandUp är en ergonomisk arbetsplatsmatta som fördelar belastningen på fötterna. Skaffa dig en nyttig vana på jobbet. Flytta stolen, gör plats för StandUp - använd ditt ståbord och må bättre!

Mjuk och snygg.
Vår nya arbetsplatsmatta för ergonomi på kontor är liten och nätt för att speciellt fungera tillsammans med höj- och sänkbara ståbord. StandUp arbetsplatsmatta har en mjuk, dämpande och avlastande kärna för god belastningsergonomi vid stående arbete. Med snygg, halksäker yta av textil i fyra fina färger smälter den väl in vid ståbord på kontor, i receptioner och i butiker.

Stå emot farlig sittsjuka.
Många stillasittande timmar i vardagen ökar risken för vanliga folksjukdomar. Risken ökar för att vi ska drabbas av övervikt, diabetes, högt blodtryck, hjärt- och kärlsjukdomar och cancer. Som lök på laxen ökar långvarig stress risken för många av dessa sjukdomar. Men om du reser dig upp börjar kroppen åter producera de ämnen som rensar blodomloppet på blodfetter och blodsocker. Genom att stå upp rör du på dig oavbrutet, och hjärt- och kärlsjukdomar kan motverkas.

Träna på kontoret! Stå upp och jobba.
När du reser dig händer mycket på en gång. Kroppen väcks ur sitt viloläge, rörelserna mer än fördubblar din energiförbränning jämfört med om du sitter stilla. Undersökningar visar att personer som står upp förbränner betydligt fler kalorier än de som sitter ner. Att stå upp 3 timmar per dag i en månad kan jämföras med en kaloriförbrukning motsvarande 1 maratonlopp!

Stå ett maraton!
StandUp Marathon är en webbapplikation som håller koll på hur många timmar du står upp, hur många extra kalorier du förbränner jämfört med om du suttit – och vilken distans det motsvarar i ett fiktivt maratonlopp genom New York. Ladda hem informationsblad + produktblad StandUp. Länk direkt till standupmarathon.se

App för mobilen Håll koll på hur länge du står upp och hur mycket träning och förbränning det ger. Dela med dig av dina framsteg på Facebook.
Ladda ner appen, finns för både iPhone och Android.

Läs mer om alla hälsofördelar med att stå upp och jobba och om StandUp-mattan på vår StandUp-sida

Visa  Sortering  Filtrering 
 Visa bilder   
 Visa artikelnr   
  Artikelnr  Beskrivning   
381890 STANDUP BIG GREY 53X99CM.  
381891 STANDUP AIR BIG BLACK 53X99CM.  
381892 STANDUP ROUND GREY Ø56CM  
381990 STANDUP 53X77CM GREY  
381991 STANDUP 53X77CM BLACK  
381992 STANDUP 53X77CM BLUE  
381993 STANDUP 53X77CM RED  
381995 STANDUP AIR BLACK 53X77CM