FÖRETAG | PROJEKT

  
  
 
  Kontakt
  Kundservice
  Om Matting
  Referenser
 
  Arbetsplatsmattor
  Entrémattor
  Entrésystem Aluminium
  Skrapgaller
  Taktila Ledstråk
  Agilitymattor
 
 
Facebook  LinkedIn 

 
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
   
 
Taktila Stråk, Matting Agility, emco 

Välkommen till oss på Matting Solutions!

 

Vi vänder oss främst till arkitekter, bygg- och fastighetsansvariga. För att förenkla för dig så presenterar vi nedan våra olika sortiment på våra nya hemsidor. Till vänster finner ett mindre urval av våra produkter här på matting.se

 

 

   
ENTRANCEBYMATTING.SE 

Entrémattor

 
Entrén ger det första viktiga intrycket, den ska vara välkomnande, estetiskt tilltalande och funktionell. Entrance by Matting klarar allt detta. Här presenterar vi produkterna som ger den optimala entrélösningen för alla typer av miljöer! 

> Besök entrancebymatting.se! 
COMFORTMATS.SE 

Arbetsplatsmattor

 
Ergonomiska arbetsplatsmattor som gör hårda golv mjuka och ska passa in i många miljöer, allt från kontor till tung industrimiljö. Beroende på vilket material som mattan är uppbyggd av kan olika kemikalieresistens, temperaturtålighet och eldfasthet erhållas. På hemsidan kan du ta hjälp av vår populära mattväljare

> Besök comfortmats.se! 
TACTILEFLOORING.SE 

Taktila ledstråk

 
Taktila och visuella produkter från Matting. Våra taktila ledstråk placeras i offentliga miljöer där personer med synnedsättning har behov av att hitta från en punkt till en annan. Här finner du även kontrastmarkeringar. På hemsidan kan du inspireras av våra referensobjekt samt beställa material. 

> Besök tactileflooring.se! 
AGILITYMAT.SE 

Hundsportsmatta

 
Mattan för dig och din hund, en hundsportsmatta för inomhusarenor. Agilitymat by Matting ger mycket bra grepp vid tvära vändningar för både hund och förare. Vi lovar att du kommer att uppleva en ny dimension av träningsunderlag! 

> Besök agilitymat.se!