FÖRETAG | PROJEKT

  
  
 
  Kontakt
  Kundservice
  Om Matting
  Referenser
 
  Arbetsplatsmattor
  Entrémattor
  Entrésystem Aluminium
  Skrapgaller
  Taktila Ledstråk
  Agilitymattor
 
 
Facebook  LinkedIn 

 
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
   
 
Taktila Stråk, Matting Agility, emco 

   ENTRANCEBYMATTING.SE 

Vår hemsida -
entrancebymatting.se

 
Entrén ger det första viktiga intrycket, den ska vara välkomnande, estetiskt tilltalande och funktionell. Entrance by Matting klarar allt detta. Här presenterar vi produkterna som ger den optimala entrélösningen för alla typer av miljöer! 


> Besök vår hemsida! 
   TACTILEFLOORING.SE 

Vår hemsida -
tactileflooring.se

 
www.tactileflooring.se har vi samlat våra produkter för att du enklare ska finna det du söker. Här finns fina bilder och diverse material för nedladdning. Du kan även se referensobjekt och beställa material! > Besök vår hemsida! 

    
 

 

       

Orka med att stå hela dagen

 
En ergonomisk matta gör att du orkar stå upp och jobba. Yoga Deck Zedlan har ene undersidaav det mjuka och soänstiga materialet Zedlan. Det ger en mycket bra ergonomi, komfort och slitstyrka 

> Yoga Deck Zedlan. 

Nu behövs en extra Effektiv entrématta

 
Matting Effektiv Jaguar är extremt slitstark och tål tuffa entréer med hög trafik, skrapklacken skrapar av smutsen mycket effektivt. det öppna hålmönstret rymmer stora mängder smuts. 

> Matting Effektiv Jaguar. 

Bygg en matta i vilken storlek du vill

 
Combi Tile är en byggbar matta med både skrap- och torkfunktion. Den består av 45x45 cm stora gummiplattor med ett djuppressat mönster och textil ovansida. 

> Combi Tile. 

Måttbeställda skrapgaller

 
Matting skrapgaller i varmförzinkat står måttbeställes i önskat format. Kan även fås med extra tand för riktigt bra skrapfunktion. 

> Matting skrapgaller.