FÖRETAG | PROJEKT

  
  
 
 
  Kontakt
  Kundservice
  Om Matting
  Referenser
 
  Arbetsplatsmattor
  Entrémattor
  Entrésystem Aluminium
  Skrapgaller
  Taktila Ledstråk
  
  Akryl
  
  Aluminium INNE
  
  Aluminium UTE
  
  Gummi
  
  Mässing
  
  Rostfritt Stål
  
  ATF entrémattor
  
  Inlägg entrémattor
  Agilitymattor
 
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
   
 
 

 Till alla ledstråk 

 

Ny hemsida www.tactileflooring.se

 Under våren har vi lanserat vår nya hemsida för Taktila Ledstråk. Här har vi samlat våra produkter för att du enklare ska finna det du söker. Fina bilder och diverse material för nedladdning. Du kan även se referensobjekt och beställa material! 

> www.tactileflooring.se  

Var placeras Matting taktila ledstråk? 

Matting taktila ledstråk placeras i offentliga miljöer där personer med synnedsättning har behov av att ledas från en punkt till en annan. Placeringen av ledstråket kan till exempel vara från en entré till informationsdisk eller en mötesplatsskylt.  
Taktila och visuella produkter från Matting. 

Personer med nedsatt syn har stora svårigheter att överblicka omgivningen och uppfatta nivåskillnader i djup och sidled. De behöver tydliga visuella kontrastmarkeringar och de som använder vit käpp är hjälpta av kännbara (taktila) kontraster. Gravt synskadade behöver tydliga riktmärken och akustisk vägledning. Det taktila golvsystemet är bästa lösningen för att hjälpa synskadade personer att få tillgång till offentliga miljöer. Tactile Flooring by Matting är taktila och visuella produkter anpassade för golvytor inom- och utomhus. Tack vare sin höga visuella kontrast mot golvet är ytorna lätta att upptäcka. 
  


 

 

 Taktila ledstråk Gummi limmas direkt på det befintliga golvet och ger en tydlig kontrast för synskadade personer.
 
 

 Ledstråk i rostfritt stål är en snygg och hållbar anpassning för alla typer av golvytor, såväl inom- som utomhus.
 
 

 Mattings ledstråk i aluminium består av aluminiumprofiler med självhäftade inlägg i olika valbara färger och ytor, enkla att anpassa.
 
  

 Ledstråk i mässing är en estetiskt tilltalande anpassning med lång hållbarhet som passar alla typer av golvytor, såväl inom- som utomhus.