Kontakt
  Broschyrer, reklamation mm
  Om Matting
  Pressklipp
 
  Belysning
  LightUp LED-lampor
  Ergonomiska möss & styrdon
  Jobmate
  Övriga kontorsprodukter
  Matt- och golvskydd
  StandUp
  ActiveS Skola
  Arbetsplatsmattor
  Entrémattor
  Profilmattor
  Gång-/Korridormattor
  Specialmattor
  Utförsäljning
 
 
 Danska
 Engelska
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
   
 
Byggbara modulmattor  

Våra modulmattor byggs enkelt till önskad storlek, Yoga Tuff, Yoga Tuff Extra, Yoga Solid och Yoga Solid Extra består alla av ett smart modulsystem om 91 x 91 cm. Varje modul har en fast koppling på en sida vilket gör det lätt att koppla på nästa. De kan även kompletteras med fasade kanter för minskad snubbelrisk.  

Yoga Flex modulsystem består av mittbitar och ändbitar som man fogar samman till den längd man vill, de finns även som hela mattor.    


 
Yoga Flex är tillverkad helt i naturgummi vilket ger en mycket mjuk och spänstig matta. Mattans bulor och elasticitet stimulerar fötterna och ökar blodcirkulationen. 

 
Yoga Flex Industri är tillverkad i nitrilgummi som klarar tuffa industrimiljöer där svetsglöd, skärvätskor, droppande glödande metall kan förekomma. 

 
Yoga Solid är en slitstark matta med en tät och halksäker ovansida. Tillverkad av en blandning mellan naturoch nitrilgummi. 
 

 
Yoga Solid Extra är en slitstark matta med en tät och halksäker ovansida. Tillverkad av speciell nitrilgummiblandning vilket gör att den är både värmebeständig och motståndskraftig mot oljor, fett och kemikalier. 

 
Yoga Tuff är en kraftig, mjuk och ergonomisk matta med öppet hålmönster och dränerande baksida. Hålmönstret ger en halksäker yta som släpper igenom väta och samlar upp smuts som t ex spån. 

 
Yoga Tuff Extra är en slitstark hålmönstrad matta. Den speciella täta gummiblandningen försvårar för bakterier att få fäste och den klarar desinficering med antiseptiska kemikalier. Nitrilgummihalten gör att den klarar oljor, fett och kemikalier samtidigt som den ger mattan en hög slitstyrka och värmebeständighet. 
 

 
 
Välkommen!
Vänligen gör ditt val här:
Här kan du se hela vårt sortiment för
att ″Må bra på jobbet″ - produkter
för kontorsarbetsplatsen samt entré-
och arbetsplatsmattor för alla miljöer.
Här finner du som är ARKITEKT,
BYGG- och FASTIGHETSANSVARIG
produkter som entrémattor, taktila
ledstråk, arbetsplatsmattor samt
mattor för hundsportsarenor.
En aktiv arbetsmiljö ger piggare elever
som lättare kan koncentrera sig och få
mer lust till lärande.
Vårt sortiment skapar möjlighet för
minskat stillasittande och ökad rörelse
under dagen.
Spara mitt val.